Rólunk

Cégünk küldetése, olyan kiemelkedően energiatakarékos új otthonhoz juttatni az embereket, mely több generáción keresztül kényelmesen, alacsony ráfordítás és rezsi mellett kiszolgálja a használóit.

Fontosnak tartjuk, hogy tiszta, környezetbarát, megújuló energiákat használjunk az épületek üzemeltetésénél. A képviselt építési technológia a modern kutatás fejlesztések legkiválóbb termékei közé tartoznak, környezetbarátok.
A megújuló energiák alkalmazása elé két dolgot rendelünk, ez az energiatakarékosság és az innovatív prémium anyaghasználat. A legolcsóbb energia, a fel nem használt energia.

Ma már nem illúzió, hogy egy ház vezetékes energia nélkül üzemeljen, nap- szél- víz, azaz a Földünk természetes energiáját hasznosítva.

A cégünket menedzselő vezetők és kivitelezést végző szakemberek, tervezők, gyártmánytervezők egy része 15-20 éve készházakkal foglalkozik. A Kp Sales House Kft egy 7. éves vállalkozás, mely 2019-ban közel 800 milliós árbevételt realizált családi házak szerkezetkész és kulcsrakész kivitelezésével.

Cégünket 3 független cégminősítő “A” és “AA” pénzügyi minősítéssel jutalmazta, melyre folyamatosan nagyon vigyázunk, hogy megőrizzük az elismerést. Nálunk nincs körbe tartozás, nincs adótartozás és nincs illegális foglalkoztatás és olyan családi ház sem, melyet nem fejeztünk volna be a saját hibánk miatt.

Nem tartozunk a legolcsóbb családi ház építők közé, aki ilyet keres, érdemes más cég után néznie. Ugyanakkor ár-érték arányban nagyon versenyképes megoldásokat nyújtunk. 

Ennek oka, hogy csak jó minőségű építőanyagokból készülő házakra lehet garanciát vállalni és hisszük, hogy az építéskor ráfordított többletköltség megtérül nagyon gyorsan. A családi házaknak 3 ára van, az egyik a bekerülési költség, a másik a rezsiköltség, valamint a ráfordítási-karbantartási költség, melyet a ház élete alatt végig kell fizetni. Mi azt szeretjük, ha a folyamatos költség nulla közeli, ehhez viszont a kivitelezésbe többet kell befektetni. De hisszük, hogy a legolcsóbb energia a fel nem használt energia, ezért nulla energia közeli, vagy teljesen nulla energiás házakat kivitelezünk. Minden házunk 10 éve hővisszanyerős szellőztető rendszerrel rendelkezik és része az okosház vezérlés is. 2019. tavaszától pedig az OSB lapot és a gipszkartont nyugdíjazzuk és Rigips HABITO lapot használunk, mely hanggátló, tűzbiztos, betörésekkel szemben ellenálló, ütésálló és dűbel nélküli rögzítési módot biztosít a benn lakóknak. 

2019 évben saját gyártó üzemcsarnok és bemutatóterem építésébe fogtunk és ennek első ütemét birtokba is vettük. Így Budapestről Tökölre tettük át a telephelyünket, gyártóbázisunkat, bemutatótermünket. Ezzel megszűnt a parkolási probléma, valamint a vidéki ügyfeleink gyorsabban el tudnak bennünket érni. 

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:  
– 06-1/5-06-06-06 
– 06-20/444-44-24 
– 06-70/32-32-870 
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:  
– Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)  
– Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)  
Központi e-mail: info@kp.hu

2020-ban őszére megvalósul egy modern acélgyártó üzem beindítása, ahol nem csak a falakat és a tetőszerkezetet tudjuk panelizálni, de akár moduláris kulcsrakész házakat is tudunk gyártani automatizált gépsoron. 

2017-ben és 2018-ban egy-egy alkalommal sikeresen pályáztunk EU-s és állami forrásra, az egyik egy GINOP pályázat, mely EU finanszírozású, a másik a Magyar Kormány Építőipari fejlesztésre, kapacitásbővítésre kiírt pályázata volt. A pályázatok céljának a megvalósítása modern grafitos hőszigetelő anyagok gyártását célozza. Így 2019 nyarától a kivitelezés mellett építőanyag- gyártóként is részt veszünk az építőipari piacon. 

Cégünk büszke a megépített házaira és lehetőséget biztosít új építtetőinek arra, hogy az épülő félben lévő házainkba betekintést nyerjenek, illetve korábban átadott házaink közül is néhány látogatható, ahol lehetőség nyílik a korábbi megrendelőinkkel történő beszélgetésre. Szerintünk az igazi referencia nem az, amit mi mit állítunk a házakról, vagy magunkról, hanem az, hogy hogy néz ki egy több éve átadott házunk ma és mi a véleménye egykori építtetőinknek rólunk, cégünkről, technológiánkról. 

Az idei évben acélszerkezetes és faszerkezetes készházaink kizárólag előre panelizált, üzemi szereléssel ellátott módon kerülnek felépítésre. Ez sokkal pontosabb, minőségibb és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé. Az acélszerkezetes családi házaink vázszerkezete az idei évtől sokkal modernebb gépsoron készül és ez egy sokkal erősebb profilt eredményez a nagyobb méretpontosság mellett. 

A könnyűszerkezetes házaink mellett két éve Thermo-Burok hőtárolós házakat is építünk, melyek hőtároló tömeg és hőszigetelés tekintetében verhetetlenek jelenleg. 

Bemutatótermünk és gyártóbázisunk Tökölön található. Az alábbi térkép segít a telephelyünk elérésben. 

Hétfőtől-szombatig minden nap reggel 8-tól este 5 óráig elérhetőek kollégáink telefonon. Személyesen a bemutatóteremben a hét minden napján, így akár vasárnap is tudjuk fogadni ügyfeleinket, ha előzetesen egyeztetünk időpontot, így akik hétköznap dolgoznak azok számára is lehetőséget adunk az építési rendszerünk megtekintésére és a kérdések megválaszolására. 
A bemutatóterem az ünnepnapok kivételével hétfőtől-péntekig reggel 8-tól délután 5 óráig, szombaton délelőtt 9-től délután 2-ig látogatható. (előre egyeztetett időpont esetében más időpontot is lehetséges egyeztetni)

Back to top button
Close
Close