KAPCSOLAT

A Kp Sales House Kft székhelye Budapesten található, de a gyártás, valamint az ügyfélszolgálat és a bemutatóterem Tökölön van. 

Amennyiben személyesen szeretne velünk találkozni és az EnergyFriendHome építési rendszerrel közelebbről megismerkedni, vagy bármilyen kérdése van az oldalunkkal, építési rendszerekkel  kapcsolatosan, kérjük szíveskedjen a lentebb található elérhetőségeinken írásban jelezni, vagy hívja kollégáinkat a lap alján található telefonszámok egyikén. 

Kollégáink visszahívják önt és egyeztetnek egy időpontot.
Addig is kellemes időtöltést oldalaink böngészéséhez.

Amennyiben típusterveinkre szeretne ajánlatot kérni, azt itt teheti meg, ha Önnek kész tervei vannak, itt kérhet rá ajánlatot.

Az alábbi térkép segít a telephelyünk elérésben.

Hétfőtől-szombatig minden nap reggel 8-tól este 5 óráig elérhetőek kollégáink telefonon.

Személyesen a bemutatóteremben a hét minden nap, így akár vasárnap is tudjuk fogadni ügyfeleinket, ha előzetesen egyeztetünk időpontot, így akik hétköznap dolgoznak azok számára is lehetőséget adunk az építési rendszerünk megtekintésére és a kérdések megválaszolására.

A bemutatóterem az ünnepnapok kivételével hétfőtől-péntekig reggel 8-tól délután 5 óráig, szombaton délelőtt 9-től délután 2-ig látogatható. (előre egyeztetett időpon esetében más időpontot is lehetséges egyeztetni)

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható: 

– 06-1/5-06-06-06
– 06-20/444-44-24
– 06-70/32-32-870

Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
 

– Zsebő Zsanett: 103-as mellék (zszs@kp.hu)
– Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu 
Back to top button
Close
Close